Pārlekt uz galveno saturu

Blogs: Noderīgas saites drošai ceļošanai 30.03.2022

Ņemot vērā, ka ieceļošanas nosacījumi un drošības pasākumi katrā valstī ir atšķirīgi un to, ka izmaiņas regulējumos gan Latvijā, gan citur pasaulē strauji mainās, pārpublicēta informācija var nebūt pilnīga. Saviem ceļotājiem esam sagatavojuši sarakstu ar saitēm uz pirmavotiem, kur iepazīties ar visu aktuālo informāciju drošai ceļošanai, atsevišķi izceļot FlyMeAway galamērķus.

Noderīgas pirmavotu saites, kurās meklēt informāciju par ceļošanas ierobežojumiem un drošības pasākumiem:

Šobrīd kopā ar sadarbībspējīgu ES vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu vai negatīvu Covid-19 testa rezultātu, daudzviet pirms ieceļošanas nepieciešams reģistrēties galamērķa valsts speciālā vietnē, aizpildīt iebraukšanas anketu un saņemt apstiprinājumu QR koda formā. Vienmēr iesakām ceļotājiem šo neatlikt uz pēdējo brīdi un, ja nepieciešams, lūgt palīdzību tuviniekam, kas pārvalda angļu valodu.

Tāpat vēršam Jūsu uzmanību, ka pēdējo nedēļu laikā dažviet ieceļošanai nepieciešams gan sadarbībspējīgs ES vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, gan arī negatīvs Covid-19 testa rezultāts, piemēram, Dānijā un Itālijā.

 

SpānijaFlyMeAway San Sebastjana

 

Fēru salasFlyMeAway Fēru salas

  • No 29. marta 2022.g. atcelti visi ieceļošanas noteikumi Dānijā.
  • Ieceļošanas un uzturēšanās noteikumi: korona.fo
  • Vienotais Dānijas portāls - ieceļošanas un uzturēšanās noteikumi: coronasmitte.dk

 

SlovēnijaFlyMeAway Slovēnija

  • Ieceļošanas un uzturēšanās noteikumi: slovenia.info
  • Slovēnijas valdības mājas lapā: gov.si

 

FrancijaFlYmeAWAY

 

!!! Pirms ceļošanas iesakām rūpīgi izvēlēties sev piemērotāko ceļojumu apdrošināšanu (FlyMeAway piedāvātā ERGO ceļojumu apdrošināšanas polise grupai ir bāzes polise, kas Covid-19 risku nesedz, šādas polises ir jākārto individuāli) un lejupielādēt lietotni "Ceļo droši".

!!! Tāpat FlyMeAway visus ceļotājus aicina noformēt valsts garantētās veselības apdrošināšanas karti EVAK, lai samazinātu iespējamās izmaksas par palīdzības sniegšanu ceļojuma laikā.

!!! Ja Latvijas vai galamērķa valsts valdības noteikto ierobežojumu dēļ lidojumu nav iespējams pilnvērtīgi vai pilnībā izpildīt, visa iemaksātā nauda klientiem tiek atgriezta vai pārcelta uz kādu nākotnes ceļojumu. FlyMeAway kolektīvs vienmēr rūpējas un arī lepojas, ka visi atcelšanas procesi un saistības ar saviem klientiem vienmēr nokārtotas nekavējoties.

Būsim atbildīgi, saudzēsim sevi un tuviniekus!

Jūsu FlyMeAway

Up